Portfolio Grid 3 Columns, No Space

Big Page Title Style
 

Everything will be fine

Een alleenstaande moeder die de eindjes aan elkaar moet knopen, wordt voor een dilemma geplaatst door een wel erg ongewone ontslagronde op het werk.
 

Evrybody Happy

Ralph Hartman (Peter Van den Begin) is een succesvolle stand-up comedian die het moeilijk heeft. Vooral dan met zichzelf. Hij wordt immers achtervolgd door het mannetje in zijn hoofd, dat nog nauwelijks ooit wil zwijgen. Ondertussen moet Hartman zichzelf zien staande te houden in het genadeloze milieu van de stand up comedy, tijdens een vermoeiende tournee met vermoeiende collega’s en grote verwachtingen. Terwijl zijn negatieve stem op hem inhakt. Gelukkig is er Laura Maris (Barbara Sarafian) die zijn probleem lijkt te herkennen.
 

Het tweede gelaat

De ooit onvoorwaardelijke vriendschap tussen commissarissen Vincke en Verstuyft gaat door diepe dalen als ze worden geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. Ook een overlevend slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden wanneer Verstuyft valt voor haar charmes. En ondertussen heeft de seriemoordenaar een nieuwe prooi in het vizier…
 

Dossier K

Het speurdersduo Vincke & Verstuyft wordt geconfronteerd met een brutale moord op een spilfiguur van de Albanese maffia in Antwerpen. Volgens de wetten van de Kanun, een eeuwenoude erecode uit de onherbergzame bergen van Albanië, moet bloed worden gewroken met bloed, en het is dan ook een kwestie van tijd voor er meer slachtoffers vallen. Het onderzoek van Vincke & Verstuyft is dan ook een race tegen de tijd, en al snel blijkt ook dat er vertakkingen zijn binnen de eigen rangen. ‘Dossier K.’ is een meeslepende politiethriller over passie, macht, verraad, bloedwraak, corruptie en de onontkoombaarheid van het noodlot.
 

Ben X

Ben is anders. Zijn leven zit vol vreemde rituelen. Hij lijkt te leven in zijn eigen universum, dat zich voor meer dan de helft afspeelt in de wereld van online computergames. In de echte, harde wereld van een technische school is het leven voor hem een dagelijkse hel, met twee kerels die hem het leven bijna letterlijk onmogelijk maken. Ben heeft een plan. Een plan van één woord: moord!Dan komt zijn internetvriendin Scarlite in zijn leven. Dat behoorde niet tot het plan.
 

Niet schieten

Bij de laatste aanslag van de Bende Van Nijvel op het warenhuis Delhaize in Aalst op 9 november 1985 ziet...
Read More
 

De Behandeling

Er hangt een zware schaduw over het leven en de relaties van Rechercheur Nick Cafmeyer. Nick worstelt sinds zijn 9de met de onopgeloste verdwijning van zijn broertje Bjorn. Op aanwijzen van Nick is zijn buurman Plettinckx, een zedendelinquent, toen verhoord en weer vrijgelaten. Plettinckx woont na al die jaren nog steeds in dezelfde buurtals Nick en schept er genoegen in om hem te tergen. Het blijft op Nick wegen. De enige vrouw die een knipperlicht-relatie met hem kan aanknopen is zijn chef, de iets oudere Danni. Danni  aarzelt om Nick te betrekken bij een nieuwe onrustwekkende zaak : een koppel is 3 dagen vastgehouden door een indringer. Van hun 9-jarig zoontje Robin en de dader ontbreekt elk spoor. Nick neemt de leiding in een adembenemende klopjacht.
 

Vermist

De leden van de Cel Vermiste Personen gaan elke aflevering opnieuw op zoek naar een vermist persoon. De personages worden...
Read More
 

De Witte van Sichem

1901, het socialisme groeit in de Belgische Kempen. Louis Verheyden, bijgenaamd De Witte, gaat naar school maar is niet echt...
Read More